MKB

Groeien en nieuwe klanten bereiken?
Hoe zou u het vinden als uw bedrijfsreclame dagenlang getoond wordt op grote en bekende websites. En niet met een onopvallende banner, maar met een schermvullende reclame uiting zoals in dit voorbeeld? Wilt u weten hoe het werkt en hoe duur dat is? 

voorbeeld pagead
Geautomatiseerd inkopen van homepage takeovers

Tegenwoordig wordt meer dan de helft van alle banners ingekocht via real-time systemen. Met deze systemen kun je op vrijwel elke website in Nederland adverteren. Gewoon vanuit je eigen kantoor en zonder contact op te nemen met de uitgevers. Sinds kort is het nu ook mogelijk om grotere takeover formaten geautomatiseerd in te kopen.
Naast de efficiency, biedt geautomatiseerd inkopen nog meer voordelen;

- je kunt zelf bepalen op welke websites je adverteert;
- op welke tijden en dagen je reclame live staat;
- in welke steden of provincies je takeover getoond wordt;
- hoeveel geld je per dag en website wilt uitgeven;
- en aan welke doelgroep je reclame wordt geleverd.

Voor kleinere adverteerders biedt dit gigantisch veel mogelijkheden. Een Utrechts restaurant kan bijvoorbeeld op vijf grote nieuws- en weerwebsites adverteren, alleen in de regio Utrecht, in de middag en op donderdag tot en zondag. De takeover wordt alleen getoond aan volwassenen met een baan.

twee

 

Kosten
U denkt nu zeker dat dit heel erg duur is? ... Dankzij de volautomatische systemen is het mogelijk om dit al voor enkele tientjes per dag te doen. U kunt aan de knoppen zitten en zelf alle instellingen bepalen of real-time rapportages bekijken. Zelfs het maken van het design kan heel eenvoudig met behulp van een gratis tool.

voorbeeld pagead 3

Resultaat
Heeft u een klein bedrijf en wilt u simpel en goedkoop adverteren op bekende websites met zeer opvallende reclame, dan is dit nu ook voor u bereikbaar. Uw merkbekendheid zal flink stijgen en vanwege de opvallende reclame zullen veel mensen uw website bezoeken. U kunt zelf uw doelgroep uitkiezen, waardoor de reclame relevanter wordt en dus ook effectiever.
Voor meer informatie, neem contact met ons op?

Voorbeelden:

- Bloemenbureau

- BMW

- Shoestring

- Coca Cola

- Famouse Grouse

- Ubisoft

- Ziggo

 *) alleen goed zichtbaar op desktop en groot scherm

HEAD OFFICE

Vinkenburgstraat 2A
3512 AB Utrecht
The Netherlands
+31 (0) 30 234 12 22

Info@Page-ad.com

 

TRAFFIC

Gewandeweg 5
6161 DJ Geleen
The Netherlands
+31 (0) 46 475 98 45
Traffic@Page-ad.com

 

GERMANY

Angerstr. 40-42
04177 Leipzig
Deutschland
+49 (0)341 4784 9727
Deutschland@Page-ad.com

logmwg

logiab